covid19

Nedlukningen fortsætter. Covid-19.

Læste lige denne artikel her til morgen. https://sum.dk/Aktuelt/Nyheder/Coronavirus/2020/December/Forlaengelse-af-tiltag-og-fortsat-COVID-19-nedlukning-i-Danmark.aspx

Det er jo meget forståeligt vi skal passe på, især så tæt på en ”en løsning” Lige om lidt kommer der en indsprøjtning som skulle sikre ingen bliver syge mere. Vi sidder og kigger på en hurtigudviklet behandling som skulle sikre at folk ikke bliver udsat for covid-19 mere. Alligevel er der en masse debatter om hvorvidt om man skal tage den eller ej samt de konsekvenser som det måtte bringe hvis man vælger ikke at tage den.

Jeg står fuldstændig undren overfor hvorfor man overhovedet påtænker konsekvenser for mennesker som vælger ikke at tage vaccinen.

Er vi nået så langt nu i hele det her cirkus at man ikke længere er herre over sit eget liv og levnede, og samtidig at folketinget bestemmer hvad vi skal og ikke skal nu også set i forhold til vores eget liv. Dermed ikek sagt at jeg ikke har forståelse og medfølelse for de mennesker som er ramt af dødsfald og lign.

Men hvor bliver menneskerettighederne af i det her og hvad er der sket med den personlige frihed.

Jeg ved godt man ”Ikke” forsøger at tiltvinge folk noget. Men hvis man vælger at fratage befolkningen almindelig frihed i det land som de er født og opvokset i eller har valgt at leve deres liv, for dermed at få dem til at se fornuften i at tage antistofferne. Er det ikke indirekte tvang.

Jeg kan godt undre mig over at man påtænker sådanne fremgangsmåder. Jeg har fuld forståelse for nedlukninger samt andre tiltag. Dog har jeg svært ved at overskue de økonomiske og menneskelige konsekvenser for samfundet i det her, især fordi vi bliver ved. Nedlukning efter nedlukning. Med undskyldningen omkring at vores sygehuse skal kunne følge med, jeg ved intet om sygehus drift, men jeg undrer mig godt nok meget over at de få indlagte vi har på landsplan allerede, er skyld i forlængede ventetider samt overarbejde. Vi må da godt nok håbe vi aldrig får rigtig travlt. Eller en rigtig farlig virus for så kan vi da ligeså godt falde om på sofaen og spille playstation.

Og må erkende at tanken om restriktioner på mennesker der ikke tager vaccinen, bringer mig hen til usikkerheden omkring selve vaccinen. Hvis vaccinen, var så siker. Skulle man så ikke bare lade dem der ikke gør det, foretage det frie valg som vi mennesker nu har, eller burde have. For alle dem der har taget den, skal jo ikke bekymre sig mere, slet ikek om at blive smittet.

Men har vi overhovedet det, altså det frie valg (når det kommer til stykket). Og er vaccinen nu så god som man siger, jeg håber det.

Godt Nytår alle sammen.

Lad os se hvad 2021 bringer.

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.